فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

نگاهی به فیلم «شب طلایی» | بی‌ادعا و ساده

  • کد خبر: ۹۸۹۴۲
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
نگاهی به فیلم «شب طلایی» | بی‌ادعا و ساده
«شب طلایی» یوسف حاتمی‌کیا ارتباطی با سینمای ابراهیم حاتمی‌کیا ندارد، بلکه اثری جمع‌وجور و بی‌ادعا با مضمونی خانوادگی و تاحدی اجتماعی است.

محمدی | شهرآرانیوز - یوسف حاتمی‌کیا از فیلم‌سازان جوان جشنواره امسال است که فیلمی را به‌تهیه‌کنندگی پدرش روانه این رقابت کرده است. بااین‌حال، «شب طلایی» ارتباطی با سینمای ابراهیم حاتمی‌کیا ندارد، بلکه اثری جمع‌وجور و بی‌ادعا با مضمونی خانوادگی و تاحدی اجتماعی است. گره اصلی این قصه در همان دقایق ابتدایی با اتفاقی نسبتا کلیشه‌ای شکل می‌گیرد، اما خوشبختانه در ادامه راه، فیلم در قید آن گره باقی نمی‌ماند و خودش را از جدل‌های بی‌مورد رها می‌کند.

«شب طلایی» که ادای دینی محترمانه و دوست‌داشتنی به جایگاه مادر است، فیلمی شلوغ و پر از شخصیت به‌شمار می‌رود؛ شخصیت‌هایی که برخی از آن‌ها در حد تیپ باقی می‌مانند و مخاطب نمی‌تواند با آن‌ها ارتباط برقرار کند. شاید کمی خلوت‌ترشدن این اثر می‌توانست تمرکز فیلم‌ساز بر چند موضوع مهم‌تر و سرک‌کشیدن به عمق و لایه‌های پنهان شخصیت‌ها را امکان‌پذیر کند.

 

 
معرفی فیلم «دسته دختران» منیر قیدی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->